klant
waardering

(1048) stemmen
www.mijnfotoborduren.nl   De makkelijkste manier om van uw foto een borduurpatroon te maken!Hoe het allemaal begon (2003)

Ongeveer een jaar geleden kreeg mijn broer een dochter, sindsdien ben ik oom. Na genoeg standaard baby-spulletjes gekocht te hebben bedacht mijn vriendin, Lieke, iets nieuws...Laten we een foto van de kleine meid borduren als kerstkado!

Zoals waarschijnlijk al bekend is, het valt niet mee om van een plaatje handmatig een borduurpatroon te maken. Ik heb verschillende tekenprogramma's geprobeerd en kwam uiteindelijk met een patroon...Maar toen moesten de kleuren nog passend gemaakt worden aan de kleuren die in garen verkrijgbaar zijn. Lieke heeft haar best gedaan in de borduurwinkel om de passende kleuren te vinden. We bedachten ons dat er toch wel een manier moest zijn om dit proces te automatiseren.

Aangezien ik al programmeer sinds ik 10 jaar was ben ik gaan uitzoeken welke technische stappen er nodig zijn om van plaatje naar patroon te komen.

Ondertussen merkte ik dat er op internet al verschillende programma's beschikbaar zijn om de taak uit te voeren. Alleen jammer dat de services per e-mail/post er lang over doen voordat je je patroon beschikbaar hebt, en de software is tamelijk duur om aan te schaffen.

Aangezien ik webmaster van mijn faculteit van de universiteit ben bedacht ik mij dat het ook wel mogelijk moest zijn om een online service te maken.

Zo is het begonnen, en een paar maanden later was deze service geboren!

Wat is er speciaal aan deze service

Toen ik de dure programma's op internet zag kon ik niet geloven dat het hier nog om een hobby ging. Als iets betaalbaarder alternatief zijn er de services per e-mail/post, maar het duurt dan een week voordat je het patroon beschikbaar hebt. Waarom kan het niet snel en betaalbaar?

Met internet als gezamenlijk medium is dit precies wat ik gemaakt heb. Je kan het programma gebruiken tegen een fractie van de prijs die het programma als pakket zou kosten.

We hopen dat u veel plezier beleeft aan dit hulpmiddel. Als u vragen/opmerkingen heeft, dan horen we dat graag. Via de 'Contact' pagina kunt u ons bereiken.

Succes,

Danny & Lieke